Henrik Dibbern
»Laver man en ny dør, må man også forvente, der kommer mennesker ind af den. Men vi skal finde ud af, om det er mennesker, som ville have henvendt sig hos egen læge under alle omstændigheder, eller om den øgede tilgængelighed afføder flere spørgsmål og dermed øger de praktiserende lægers arbejdsbyrde,« siger Henrik Dibbern, formand for PLO’s IT- og dataudvalg.

Flere end 16.000 borgere har hentet ny læge-app Den nye app ’Min Læge’, der skal gøre det nemt at kommunikere med egen læge, får løbende tilføjet nye funktioner, mens PLO overvåger, om app’en øger de praktiserende lægers arbejdsbyrde.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.