Flemming Skovsgaard ny formand for hovedstadens praktiserende læger PLO Hovedstaden valgt Flemming Skovsgaard som deres nye formand efter Christian Freitag som, der i weekenden blev valgt som ny formand for PLO.

De praktiserende læger i hovedstaden har igen konstitueret sig for at finde en ny formand, og valget er faldet på Flemming Skovsgaard. Det sker efter at den daværenden formand, Christian Freitag i lørdags blev valgt som formand til Praktiserende Lægers Organisation, efter at Bruno Melgaard Jensen trak sig fra posten. Efter repræsentantskabsmødet i lørdags, holdt repræsentanterne fra hovedstaden møde for at finde en ny formand. Næstformand Line Soot gjorde det fra start meget klart, at hun ikke ønskede posten. »Jeg...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind