Demensrådgiver fra København er årets DemensKoordinator Faglighed, ærlighed og hjertevarme er afgørende for, at Anne Lise Hansen, der er demensfaglig rådgiver på Indre By/Østerbro, netop har vundet prisen som årets DemensKoordinator.

Foreningen Demenskoordinatorer i Danmark har netop kåret årets demenskoordinator. Prisen går til demensfaglig rådgiver på Indre By/Østerbro, Anne Lise Hansen, som var indstillet af en bred kreds af kollegaer og samarbejdsrelationer. I indstillingen stod der blandt andet, at Anne Lise Hansen er ydmyg, hjertevarm og en ildsjæl, der »inspirerer og støtter sine kollegaer på formidabel vis.« Anne Lise Hansen har blandt andet taget initiativ til forskellige typer pårørende- og samtalegrupper i hendes lokalområde, hvor demensvidenpersoner understøtter grupperne, så de kan tilegne sig...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind