Sophie Løhde

Danmark har fået sin første minister for ældre For første gang har Danmark fået en ældreminister. Sundhedsøkonom mener det er logisk, og Ældre Sagen synes det er stort, men også på tide med en minister for ældre.

Der har været indenrigs- og sundhedsminister og ministre for sundhed og forebyggelse. Men for første gang er der i regeringen en sundheds- og ældreminister. Posten er givet til Sophie Løhde (V), der som den yngste minister i regeringen skal hjælpe de ældste borgere i landet. At de ældre er kommet over i sundhedsministeriet er ret logisk ifølge sundhedsøkonom Kjeld Møller Pedersen. »Ældre er et delt områder. Man kan diskutere om ældre hører hjemme i social- eller sundhedsministeriet. Langt hen af...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind