Brøndby vil støtte børn i psykisk mistrivsel Børn og unge, der mistrives, fordi de vokser op i en familie med psykisk sygdom, får en hjælpende hånd i Brøndby Kommune. I samarbejde med Psykiatrifonden skal personalet uddannes til at kunne at kunne spotte børn og unge, inden mistrivsel udvikler sig til skolevægring, angst eller andre alvorligere psykiatriske lidelser.

Det kan være rigtig svært at se, når et barn eller en ung lider under at vokse op i en familie med psykisk sygdom. Det er tabubelagt, og de unge er gode til at tilpasse sig. Det vil de nu gøre noget ved i Brøndby Kommune for at forebygge, at mistrivslen udvikler sig til for eksempel psykisk sygdom, som man ved, at der er større risiko for. I alt har 30 medarbejdere fra skoler, PPR, sundhedsplejen og voksenområdet været på...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind