Bred opbakning til regeringens PLO-indgreb Regionerne og PLO kunne ikke blive enige om 125 mio. kr., som skulle være gået til bl.a. tættere opfølgning efter sygehusindlæggelse og udflytning af diabetes- og KOL-patienter fra sygehusene.

Regeringen kan regne med bred støtte til det annoncerede økonomiske indgreb i de strandede forhandlinger om en ny overenskomst mellem PLO og regionerne. Både Dansk Folkeparti (DF) og Socialdemokratiet (S) vil støtte regeringens indgreb i PLO-forhandlingerne, der forlænger udgiftsloft for lægerne. Det skriver Altinget. Dermed vil det også efter september være sådan, at hvis de praktiserende læger kollektivt sprænger deres økonomiske ramme, bliver de modregnet i næste års indtægt fra det offentlige. Meldingen kommer i kølvandet på, at fungerende sundhedsminister Karen Ellemann...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.