Malene Møller Nielsen, direktør i Behandlingsrådet
Foto: Danske Regioner

Behandlingsrådet søger indstillinger til ulighedsanalyse Der er nu åbnet for, at aktører kan komme med temaer til Behandlingsrådets 2024-analyse. Analysen vil omhandle social ulighed, og fristen for indstillinger er 15. marts.

Sundhedsministeriet og Danske Regioner har bedt Behandlingsrådet om at udarbejde en årlig analyse, der skal være med til at sætte fokus på eventuel ulighed i behandling eller tilbud for patientgrupper. Udarbejdelsen af analysen kommer til at ske i løbet af 2024. I Behandlingsrådet tager man opgaven seriøst. Man håber derfor, at så mange som muligt vil henvende sig og på den måde være med til at gøre analysen så fyldestgørende som muligt.  »Det er en særdeles vigtig opgave, og i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind