Nu begynder byggeriet af demenslandsbyen i Odense Byggeriet af Danmarks første bydel dedikeret til borgere med demens bliver skudt i gang med en konference 17. november, hvor sløret bliver løftet for projektets visioner.

De er næsten klar til start i Odense, hvor den meget omtalte demenslandsby, som kommunen opfører sammen med OK-Fonden, skal opføres over de næste år. Bydelen kommer til at ligge centralt i Odense, og meningen er, at borgere skal kunne bo og leve hele livet dér – også hvis man bliver afhængig af pleje, fx som følge af demens. Der skal bygges 25-30.000 kvadratmeter attraktive boliger, kulturelle tilbud, indkøbsmuligheder, træningsfaciliteter, børnehave, café, dyrehold, værksteder og grønne områder. Den nye bydel etableres på Højstrup...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind