Billund har fundet ny ældrechef Plejedistriktchef i Skanderborg rykker til Billund. Pia Mejborn bliver ny ældrechef i Billund Kommune fra 15. januar.

Der var et godt felt af ansøgere til at besætte stillingen som ældrechef i Billund Kommune, men valget er faldet på Pia Mejborn, der 15. januar tiltræder stillingen.

Hun kommer fra en stilling som Plejedistriktschef i Skanderborg Kommune

Det skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.

»Jeg er sikker på, at Pia Mejborn er den rigtige til at føre forandringerne i mål, men også til sammen med de mange dygtige medarbejdere at få den daglige drift til at køre, så vi kan yde den rehabilitering, pleje og omsorg de ældre har krav på. Jeg glæder mig til samarbejdet, siger Jan Møller Iversen, der er Social- og Sundhedsdirektør i Billund Kommune.

Pia Mejborn er uddannet sygeplejerske, har arbejdet som primær sygeplejerske i Horsens og Juelsminde, været myndighedsleder og haft en række lederstillinger på ældreområdet i Hedensted Kommune.

Hun har fået et godt indtryk af Billund Kommune, og glæder mig meget til at møde medarbejdere og borgere, pårørende og frivillige

»Jeg glæder mig meget til at begynde i Billund Kommune, hvor der er udstukket en klar kurs for retningen for ældreområdet, en kurs med at udmønte en decentralisering og på forandringer gennem medarbejderinddragelse,« siger Pia Mejborn.

Skriv kommentar