Yderligere 22 millioner kroner på vej til ældreplejen  Det skal være trygt at blive ældre i Danmark. Sådan lyder det fra Regeringen og dens støttepartier, som afsætter yderligere 22 millioner kroner til faste teams i ældreplejen.

I september 2021 afsatte regeringen og dens støttepartier 170 millioner kroner, som landets kommuner kunne søge til lokale faste teams. Hele 69 kommuner har allerede søgt, og nu udvides denne pulje med 22 millioner, så puljen til lokale faste teams nu lyder på 192 millioner kroner. Det skriver Social- og Ældreministeriet i en pressemeddelelse.   Hos Alternativet glæder de sig over den store tilslutning blandt landets kommuner til de faste teams.  »Jeg er glad for, at vi nu kan give flere...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind