Varde henter ny social- og sundhedsdirektør i Region Syddanmark Anette Bækgaard Jakobsen er fra 1. april ny direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse i Varde Kommune.

Anette Bækgaard Jakobsen er fra 1. april ny direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse i Varde Kommune, oplyser kommunen. Hun kommer fra en stilling som afdelingschef for Psykiatri- og Socialstaben i Region Syddanmark, hvor hun siden 2010 har arbejdet med blandt andet indgåelse af sundhedsaftaler og med at skabe sammenhæng i sundhedsydelserne på tværs af somatik, psykiatri, samt de 22 kommuner og praksissektoren i Region Syddanmark. Anette Bækgaard Jakobsen er uddannet cand.scient. pol. og har 25 års erfaring med velfærdsområdet i den...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.