Tværfaglige team bygger bro mellem kommuner og psykiatrien Evaluering understreger behovet for tværfagligt og tværsektorielt samarbejde om børn og unge med psykiske lidelser. Roskilde og Kalundborg Kommune omdanner den nye viden til praksis i samarbejde med Region Sjælland.

Evalueringen af de fem regionale projekter med tværfaglige udgående team, der skal bygge bro mellem børne- og ungdomspsykiatrien og kommunale aktører ligger nu klar og tegner et billede af en succes. Formålet med med de satspulje-finansierede projekter var at skabe bedre sammenhæng mellem livet på en institution og en hverdag hjemme for den unge og samtidig skabe tryghed for familier og pårørende. Centerchef i Sundhedsstyrelsen, Helene Probst, vurderer, at den målsætning er opfyldt og mener, at evalueringen cementerer behovet for...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.