Tilliden til offentlige social- og sundhedsydelser smuldrer En ny undersøgelse viser, at danskernes forhold til velfærdssamfundets sundhedsfunktioner er blevet dårligere de senere år. Bureaukrati bærer en stor del af skylden, mener direktør for tænketank.

Danskernes forhold til spillerne i velfærdssamfundet bliver dårligere – det indikerer i hvert fald en ny undersøgelse foretaget af Epinion for tænketanken CURA. Næsten halvdelen af undersøgelsens 1.105 personer svarer, at deres forhold til offentlige myndigheder er forværret i løbet af de seneste fire år, og forholdet til service- og sundhedsfunktionerne, der dækker en lang række sundhedsopgaver, er også blevet ringere for godt 35 pct. af danskerne. »Det, man kan udlede af undersøgelsen er, at forholdet til systemet er blevet dårligere. Andre...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind