Tidligere minister skal styrke relationen mellem kommuner og Christiansborg Komponent indleder samarbejde med den tidligere kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen med henblik på at udbygge og forbedre kommunernes netværk på Christiansborg.

Den tidligere folketingspolitiker og kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen skal styrke samarbejdet og relationen mellem kommunerne og Christiansborg. Komponent – kommunernes fælles udviklingscenter har indledt et samarbejde med den tidligere minister, som også får til opgave at inspirere kommunale direktioner og borgmestre i det strategiske ledelsesarbejde. Vicedirektør i Komponent Jan Henriksen glæder sig til samarbejdet og er ikke i tvivl om, at Elsebeth Gerner Nielsens viden og erfaring kan styrke kommunerne, og at hendes viden og erfaring nu kan komme kommunerne...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind