Storstilet teknologiprojekt klar til start i Middelfart Om mindre end 14 dage skyder Middelfart Kommune gang i storstilet afprøvning af ny velfærdsteknologi. 25 familier skal i ét år afprøve ny teknologi i eget hjem.

Hvorfor teste velfærdsteknologi i et ‘living lab’, når man kan teste det direkte i borgernes hjem, og på den måde lade borgerne være eksperter i deres egne liv og inspirationskilder for kommunen? Sådanne tanker har man længe puslet med i Middelfart Kommune, og fra 5. maj 2015 tager kommunen konsekvensen. Den dag begynder nemlig et storstilet velfærdsteknologisk test-projekt, hvor 25 familier lægger hjem og hjerterum til en lang række teknologier, der skal forbedre livskvaliteten for de familiemedlemmer, der lever med...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.