Sølund bliver Danmarks største plejehjem Danmarks kommende største plejehjem, Sølund, bliver et moderne plejehjem med fokus på fællesskab, samvær og relationer på tværs af forskellige generationer.

Mandag 8. november tog Københavns sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling første spadestik til det, der kommer til at være Danmarks største plejehjem. Det skriver Københavns kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning i en pressemeddelelse.  »Vi bygger et bud på fremtidens plejehjem, som åbner sig mod byen og omgivelserne. Her er plads til at nyde byen og hinandens selskab og plads til, at lokalområdets beboere kan bruge de nye grønne udearealer. Det har været vigtigt for os at skabe optimale rammer for...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind