Seks vil være ældre- og sundhedschef i tredjestørste kommune Aalborg Kommune har modtaget seks ansøgninger til stillingen som ældre- og sundhedschef.

Mandag 2. marts udløb fristen til at søge stillingen som ny chef for Aalborg Kommunes Ældre- og handicapforvaltning, og ved fristens udløb havde seks interesserede meldt sig på banen. Det oplyser kommunens rekrutteringspartner Mercuri Urval til Kommunal Sundhed. Ifølge tidsplanen vil feltet af mulige kandidater blive indsnævret i dag, 3. marts, og den første samtale er programsat til 6. marts. Senere følger en test, personvurdering og referencetagning samt møde med direktøren, inden Aalborg Kommune ultimo marts træffer beslutning om ansættelse. Forventet tiltrædelse er...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.