Satspuljepenge skal sikre en værdig død Et nyt projekt finansieret af Satspuljen skal gøre kommunerne bedre til at håndtere en basal, palliativ indsats for de borgere, der ønsker at dø hjemme.

Fra 2015-2018 har regeringen og satspuljepartierne afsat 14 mio. kr. til projekter under titlen “En værdig død – modelkommuneprojekt”. Kommuner og deres samarbejdspartnere i almen praksis og regionerne bliver opfordret til at ansøge om en bid af pengene, hvis de har idéer, der kan imødekomme mange borgeres ønske om at være længst muligt hjemme og dø hjemme, skriver Sundhedsstyrelsen i en pressemeddelelse. I dag indikerer flere undersøgelser, at flere mennesker med uhelbredelige sygdomme dør på sygehusene, selvom de helst vil dø...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.