Så meget tjener kommunalt sundhedspersonale Ikke uddannet social- og sundhedspersonale tjener i gennemsnit 26.440 kr. om måneden, mens overlægen høster 80.470 kr. om måneden.

For et år siden kørte overenskomstforhandlingerne på fuldt blus på dette tidspunkt, men hvad tjener det kommunalt ansatte sundhedspersonale egentlig? Nedenstående tabel giver et overblik og illustrerer, at der er langt fra ikke uddannet social- og sundhedspersonale i bunden til overlægen i top. Bemærk at tabellen viser grundlønnen pr. måned inklusiv centrale tillæg, lokale tillæg, genetillæg, særlig feriegodtgørelse og pension. Dog er overarbejde ikke medregnet. Tallene er et gennemsnit af bruttolønnen for ansatte med mellem 5 og 10 års anciennitet.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind