Rudersdal søger sundhedschef Rudersdal Kommune søger en sygeplejerske med lederkompetencer og bred erfaring til en nyoprettet stilling som sundhedschef.

Til at stå i spidsen for sundhedsindsatsen for godt 55.000 nordsjællandske borgere søger Rudersdal kommune en sundhedschef til en nyoprettet stilling. Det fremgår af et jobopslag på kommunens hjemmeside. Den nye sundhedschef skal ifølge opslaget være sygeplejerske med videreuddannelse, lederuddannelse og med et indgående kendskab til både primær- og sekundærsektoren. Stillingen er med reference til ældrechefen, og der bliver lagt vægt på, at kandidater skal være ambitiøse, opsøgende og innovative. Rudersdal Kommune ønsker desuden, at den nye sundhedschef skal være...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind