Rudersdal søger stadig sundhedschef Jobbet som sundhedschef i Rudersdal Kommune er blevet genopslået, selvom kommunen fik 24 ansøgninger til jobbet i første omgang.

Det er stadig muligt at komme i betragtning som ny sundhedschef i Rudersdal Kommune, for på trods af, at 24 ansøgere havde meldt sig, da deadlinen for at søge jobbet som sundhedschef i Rudersdal udløb 13. april, er stillingen nu genopslået. Stillingen som sundhedschef er nyoprettet, og refererer til kommunens Ældrechef. Den nye sundhedschef skal ifølge opslaget være sygeplejerske med videreuddannelse inden for sundhedsområdet, have en lederuddannelse og erfaring med personale- og projektledelse og besidde et indgående kendskab til og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind