Rudersdal sætter ind mod ensomme ældre Ensomme ældre får en håndsrækning i Rudersdal Kommune, der har afsat næsten en mio. kr. til at mindste ensomhed blandt ældre.

Rudersdal Kommune sætter i 2015 fokus på ensomhed blandt ældre borgere. En bevilling på næsten 1 mio. kr. skal i de kommende år bruges på at styrke nærvær og relationer – blandt andet ved at øge bemandingen på kommunens aktivitetscentre. Til at fastlægge konkrete tiltag vil kommunen inddrage ensomme ældre. »Rudersdal Kommune har allerede i dag en bred vifte af aktivitetstilbud, der understøtter netværksskabelse og socialt samvær. Midlerne skal bl.a. anvendes til at hjælpe nye borgere til deltagelse i netværksskabende aktiviteter, så...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind