Regeringen vil fjerne bøvl og bureaukrati i den offentlige sektor Lars Løkke Rasmussen vil have mere tillid til medarbejderne i ældreplejen, så de selv kan disponere deres tid.

Flere varme hænder og mere tillid til de ansatte i den offentlige sektor. Sådan lød det, da regeringen præsenterede sin plan for afbureaukratisering af den offentlige sektor. Den vil have styr på den offentlige sektor og øge effektiviseringen. »Der er vigtige områder i vores velfærdssystem, som ikke fungerer. Hvor systemerne spænder ben for løsninger. Hvor borgerne bliver klemt mellem tilbud og strukturer,« siger innovationsminister Sophie Løhde (V). Regeringen står derfor klar med 130 konkrete initiativer til at bedre velfærdsområdet. Den...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.