Regeringen, KL og Danske Regioner er enige om gennemførelsen af sundhedsreformen Der er enighed blandt regeringen, KL og Danske Regioner om, hvordan de afsatte midler i den nye sundhedsreform skal fordeles for at sikre en ny retning for sundhedsvæsenet.

Partierne i Folketinget blev 20. maj enige om en sundhedsreform. Nu er regeringen, KL og Danske Regioner blevet enige om, hvordan sundhedsreformen skal gennemføres, og hvordan de afsatte 2,4 mia. kr. samlet frem til 2029 og herefter 340,4 mio. kr. årligt skal fordeles. Det skriver Sundhedsministeriet i en pressemeddelelse. »Med aftalen sikrer vi, at det nære sundhedsvæsen bliver styrket. Når færre genindlægges og mere behandling rykker tættere på borgeren eller helt hjem til den enkelte, vil det have mange fordele...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.