Professor i sundhedsledelse: Politikerne skal bakke ledelserne op  Politikerne skal ikke love mere sundhed til flere, for vi har ikke de tilstrækkelige ressourcer. Der er tværtimod behov for tydelige til- og fravalg i sundhedsvæsenet, siger professor ved SDU.

»Hvis vi ser på ledelserne på alle niveauer, så er de tvunget til at træffe nogle svære valg i et stadig mere presset sundhedsvæsen. Der er ingen nemme løsninger,« siger Mickael Bech, professor i sundhedsledelse og -politik på Institut for Statskundskab, SDU.  Der er en ubalance i sundhedsvæsenet, som kræver indsatser på mange niveauer for, at den kan mindskes, siger han:  »Lederne mødes hele tiden af et gab mellem de tilgængelige ressourcer og kravene til, hvad sundhedsvæsenet skal kunne klare....

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.