Praksiskonsulent blogger hos Kommunal Sundhed Praktiserende læge Klaus Østergaard-Nielsen blogger om samarbejdet mellem kommuner, sygehuse og almen praksis.

Kommunal Sundhed har udvidet holdet af bloggere med Klaus Østergaard-Nielsen, praktiserende læge i Vejle og praksiskonsulent på Sygehus Lillebælt. Klaus Østergaard-Nielsen er 48 år, og er på 13. år praktiserende læge i stor 5-personers kompagnipraksis i Vejle. Han har igennem flere år været praksiskonsulent Vejle sygehus, og er nu tilknyttet Sygehus Lillebælt, der har hospitalsmatrikler i Fredericia, Give, Kolding, Middelfart og Vejle. Som praksiskonsulent er han blandt andet en del af  SOF (samarbejdet mellem kommuner, Sygehus Lillebælt og almen praksis – i SLB´s...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.