Plejehjemsansat tiltalt for drab og drabsforsøg på beboere En kvindelig medarbejder, der har været ansat på et plejecenter i Randers, er tiltalt for at have dræbt en beboer og forsøgt at dræbe tre andre ved bevidst at have givet dem forkert og farlig medicin.

Der er rejst tiltale mod en kvinde, der har været ansat på plejecenter Tirsdalen i Randers. Tiltalen lyder på, at kvinden har dræbt en plejehjemsbeboer og forsøgt at dræbe tre andre beboere ved bevidst at give dem forkert og farlig medicin. Den tiltalte kvinde er på nuværende tidspunkt omfattet af navneforbud. Det var en række mistænkelige indlæggelser af plejehjemsbeboere i februar og marts, der fik Østjyllands Politi til at påbegynde en intensiv efterforskning. Det førte 14. marts til anholdelse af...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.