Odsherred genbesætter ikke stilling som velfærdsdirektør Tre direktører bliver til to i Odsherred Kommune, hvilket bl.a. betyder, at stilingen som velfærdsdirektør nedlægges.

Rikke Blom stopper som velfærdsdirektør i Odsherred Kommune, fordi hun har fået nyt job i Albertslund fra 1. november. Hun bliver foreløbigt Odsherreds sidste velfærdsdirektør, for kommunen står overfor en organisationsændring, skriver Sjællandske Nyheder.  Tre direktører bliver til to, hvor den ene får titel af kommunaldirektør og den anden hedder vicekommunaldirektør.  »Samtidig vil vi så løfte chefniveauet, så det er dem, der skal stå for udvalgs- og byrådsbetjening,« siger borgmester Thomas Adelskov (S) til Sjællandske Nyheder. 

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind