Odense får ny sundhedschef Charlotte Scheppan skal stå i spidsen for det tværgående sundhedssekretariat i Odense Kommune.

Charlotte Scheppan er fra 1. november ansat som ny sundhedschef i Odense Kommune, hvor hun bliver chef for kommunens tværgående sundhedssekretariat, hvor hun blandt andet skal betjene kommunens sundhedsudvalg. Administrerende direktør for ældre- og Handicapforvaltningens i Odense Gitte Østergaard har svært at forestille sig en mere kompetent og erfaren kapacitet til at stå i spidsen fra sundhedsområdet i en periode, hvor den kommunale sundhedsopgave bliver stadig mere omfattende og kompleks. »Hun har et indgående kendskab til sundhedsområdet og kender også Odense Kommune, hvor...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.