Odense beder eksperter om råd om fremtidens ældrepleje Et ekspertråd skal med input fra borgere, institutioner og organisationer komme med anbefalinger til, hvordan ældreplejen i Odense skal udvikles de kommende år. 

Odense Kommune har på baggrund af mange vakante stillinger og stigende udgifter til vikarer nedsat et ekspertråd, der skal rådgive politikerne om, hvordan de løser udfordringer på ældreområdet. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse. På landsplan vurderer Kommunernes Landsforening (KL), at der kommer til at mangle henved 16.000 sosu-medarbejdere i 2030, i Odense forventes tallet at blive omkring 400.  Udfordringerne med rekruttering er yderligere udfordret af stigende levealder og et ændret og mere kompliceret sygdomsbillede.  Rådmand Brian Dybro (SF) er...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.