Nyt udspil skal sikre stofmisbrugere hurtig behandling Behandlingsgarantien på 14 dage fastholdes, og 11 konkrete forslag sikre, at stofmisbrugere med eksempelvis abstinenser sikres akut behandling.

Regeringen har lanceret 11 tiltag, der skal sikre, at stofmisbrugere bedre kan modtage akut straksbehandling i de kommunale tilbud. Det skriver Sundhedsministeriet i en udtalelse. Regeringen igangsatte sidste år en undersøgelse, der havde til formål med undersøgelsen var blandt andet at kigge på, hvorvidt man skulle forkorte behandlingsgarantien på 14 dage, men det har man i dette tilfælde ikke valgt at gøre. I stedet har ministeriet meldt 11 tiltag ud, som skal forbedre behandlingen af stofmisbrugere med abstinenser, der kan...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.