Kære læser

For første gang holder Kommunal Sundhed konferencen ‘Den Gyldne Tråd’ 2. maj i København, hvor vi sætter spotlys på de initiativer, der gør hverdagen i det nære sundhedsvæsen bedre. 

Bliv klogere på, hvordan kommuner bruger dosispakket medicin, møder borgere via skærmbesøg eller laver bedre rute- og vagtplanlægning ved hjælp af kunstig intelligens. 

Bliv inspireret af de nominerede projekter til initiativprisen ‘Den Gyldne Tråd’ og få dommerkomiteens kommentarer og vurderinger til, hvorfor netop disse tre projekter er nytænkende og bør udbredes til resten af sundhedsvæsenet.

Dagens faglige ordstyrer er Jonatan Schloss, kommunaldirektør, Egedal Kommune, og tidligere direktør, Komponent og Jesper Bernstorf Jensen, ansv. chefredaktør, Kommunal Sundhed.

Hvis du tilmelder dig inden 1. april 2024, får du early bird-pris. Se programmet og tilmeld dig her.  

Jeg håber, vi ses til konferencen i maj.

Med venlig hilsen

Jesper Bernstorf Jensen

Ansv. chefredaktør

Kommunal Sundhed og Dagens Medicin

Sundhedsklyngen Lillebælt vil opskalere succesrigt projekt

Et tværsektorielt projekt i Middelfart Kommune, hvor et akutteam forebygger indlæggelser, forsøges nu bredt ud til flere kommuner omkring Sygehus Lillebælt, men lovgivningen besværliggør overgangen fra projekt til drift.

Annonce

Hjørring Kommune søsætter nyt psykiatriteam

Et nyt tilbud i Hjørring skal lette tilværelsen for børn og unge med psykiatriske diagnoser og deres familier blandt andet ved at hjælpe dem med koordination og overblik.

Ny uddannelse i rusmiddelbehandling

En ny praksisnær uddannelse, skal give studerende viden og kompetencer til at yde en virksom og velfunderet behandling til mennesker med forskellige rusmiddelproblematikker.

Minister vil til kamp mod opioider

Inden sommerferien kommer der et udspil fra justitsministeren, som med ministerens ord skal »forsøge at afværge, at Danmark ender i en egentlig opioidkrise«.

Fortællinger om det kommunale sundhedsvæsen

Det politiske fokus i regeringens ældreudspil er naturligt på værdighed for det ældre menneske, men en grundstamme må omfatte et fokus på værdighed for plejepersonalet, skriver Helle Høstrup.

Hvem fortjener Den Gyldne Tråd 2024?

Kommunal Sundhed hædrer igen i år årets bedste, nye initiativ i det nære sundhedsvæsen med prisen Den Gyldne Tråd. Indstil din kandidat senest 3. april her.

Annonce

Der er opstået en fejl, feedet er sandsynligvis nede. Prøv igen senere.

Se flere jobs