Nye direktører får ansvar for sundhed i Syddanmark Region Syddanmark har ansat kommunaldirektør og læge som nye koncerndirektører med ansvar for sundhed.

Region Syddanmark har ansat Kolding Kommunes kommunaldirektør Rikke Vestergaard og Region Nordjyllands tidligere sundhedsdirektør Jens Winther Jensen som nye koncerndirektører. Det oplyser regionen i en pressemeddelse. Rikke Vestergaard får det overordnede ansvar for Region Syddanmarks styring af økonomi og drift samt planlægning, det præhospitale område og regionens sygehusbyggerier. Jens Winther Jensen skal stå i spidsen for Region Syddanmarks udvikling inden for kvalitet, forskning, innovation, patientsikkerhed og specialeplanlægning. Siden oktober 2015 har forretningsudvalget og ansættelsesudvalget i Region Syddanmark arbejdet på at få besat stillingerne i regionens...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind