Ny vision: Danmark skal være internationalt førende i brug af sundhedsdata Der skal være en mere enkel og smidig adgang til danske sundhedsdata på en fælles national analyseplatform. Sådan lyder et af målene for ny fælles vision for sundhedsdata.

Danmark skal være internationalt førende i brug af sundhedsdata. Dette skal ske ved at lave et strategisk samarbejde om bedre og mere sikker brug af sundhedsdata på tværs. Sådan lyder en ny vision, som Sundhedsministeriet, Sundhedsdatastyrelsen, Danske Regioner, KL, Danmarks Statistik og Nationalt Genom Center står bag. Den teknologiske udvikling giver nye muligheder for at anvende sundhedsdata på bedre og mere innovative måder til at forbedre sundhedsvæsenet og danskernes sundhed. En række udfordringer som f.eks. manglende overblik over tilgængelig data...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind