Ny ældrechef på plads i Skanderborg Lis Kaastrup Jensen skifter fra en stilling som sundheds- og omsorgschef i Viborg Kommune til Skanderborg, hvor hun bliver ny chef for ældre- og handicapområdet.

Et enigt ansættelsesudvalg i Skanderborg Kommune har peget på 57-årige Lis Kaastrup Jensen som kommunens nye chef for ældre- og handicapområdet. Hun kommer fra en stilling som sundheds- og omsorgschef i Viborg Kommune. Lis Kaastrup Jensen er uddannet sygeplejerske. Hun har diplom i ledelse og master i offentlig administration på Aalborg Universitet. Hun har tidligere været chefsygeplejerske og medlem af direktionen for Sygehus Himmerland. »Lis har meget stærke faglige kompetencer, og hun har lavet flotte resultater på ældre- og sundhedsområdet i Viborg Kommune. Derudover har hun rigtig gode referencer med sig fra...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind