Norddjurs afskediger velfærdsdirektør Norddjurs Kommune stopper samarbejdet med den nuværende velfærdsdirektør og sætter gang i uvildig undersøgelse af socialområdet.

Kenneth Koed Nielsen skal ikke længere være velfærdsdirektør i Norddjurs Kommune. Økonomiudvalget ønsker en velfærdsdirektør med en anden profil til den fremadrettede ledelse af Velfærdsforvaltningen, og udvalget har indstillet til Kommunalbestyrelsen, at samarbejdet med velfærdsdirektør Kenneth Koed Nielsen skal ophøre. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse. Afskedigelsen sker samtidig med, at Økonomiudvalget ønsker, at der tages initiativ til igangsættelse af en udviklingsproces af det sociale omsorgsarbejde. Dette vil indebære uvildig undersøgelse af socialområdet med fokus på borgere og pårørendes oplevelse...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind