Netbaseret behandling af angst og depression bliver landsdækkende Internetpsykiatrien i Region Syddanmark udbredes nu til at dække hele Danmark.

Regionerne vil gøre det muligt at få behandling af angst og depression i eget hjem via Internetpsykiatrien. Tilbuddet har kørt i Region Syddanmark siden 2015, men udbredes nu til hele landet, skriver Region Syddanmark. Internetpsykiatrien tilbyder behandling af panikangst, socialfobi, enkeltfobier og let til moderat depression. Behandlingen foregår over internettet og kan derfor gennemføres i ens eget hjem. Behandlingsformen er udviklet i Region Syddanmark, der har drevet Internetpsykiatrien siden 2015. De syddanske erfaringer har fået Danske Regioner til at beslutte,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.