Minister: Vi skal opspore og forebygge partnervold Vi skal sætte tidligt ind for at finde og hjælpe familier ramt af vold, mener ligestillingsminister.

Kommunale beredskaber er et af 14 nye initiativer i en kommende handleplan, der skal sikre opsporing og forebyggelse af partnervold og partnerdrab. Det skriver Ligestillingsministeriet i en pressemeddelelse. Der følger 136 millioner kroner med initiativerne fra reserven til foranstaltninger på social-, sundheds- og arbejdsmarkedsområdet (SSA-reserven). Sidste år blev ni kvinder formodet dræbt af deres partner eller ekspartner, og hvert år tager henved 2.600 kvinder og 2.300 børn ophold på et kvindekrisecenter. Handleplanen vil blandt andet styrke den ambulante indsats til...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind