Migrænebus kører ud, når patienten har anfald Et nyt forsøg fra Dansk Hovedpinecenter skal forsøge at opklare, hvad der sker under et migræneanfald, og derfor rykker et hold forskere ud patienten, når denne har et migræneanfald.

Et nyt forsøg som Dansk Hovedpinecenter står bag skal forsøge at gøre forskere klogere på, hvorfor nogle mennesker lider af migræne. 16 procent af Danmarks befolkning lider af anfald af migræne, men forskerne kender ikke årsagen, og der er stadig kun få muligheder for behandling. Derfor kører forskerne i en bus med laboratorieudstyr direkte ud til migrænepatienterne, når de har et anfald. Det skriver Danske Bioanalytiker på deres hjemmeside. Det er ph.d. og læge Emma Katrine Hansen fra Dansk Hovedpinecenter...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.