Medicin giver 80.000 danskere kronisk hovedpine Det kan virke paradoksalt, men omkring 80.000 danskere har hver dag hovedpine, fordi de har spist for mange hovedpinepiller.

Smertestillende piller er skyld i, at tusindvis af danskere har udviklet kronisk hovedpine. Det viser et studie foretaget blandt 129.000 danskere, som anslår, at 1,8 procent af danskerne over 16 år har udviklet kronisk hovedpine som følge af deres forbrug af hovedpinepiller. Det svarer til, at 82.000 danskere lider af den såkaldte medicin-overforbrugs-hovedpine (MOH), skriver metroxpress. Ifølge Rigmor Højland Jensen, der er professor på Dansk Hovedpinecenter på Glostrup Hospital, og er medforfatter på studiet, er man i risikogruppen, hvis man i...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.