Lemvig-direktør rykker til Vejle Anne Mette Lund skifter efter 12 år stillingen som direktør for Social, Sundhed og Arbejdsmarked i Lemvig ud med et job som velfærdsdirektør i Vejle Kommune.

Efter i 12 år at have haft sin daglige gang i Lemvig Kommune, skifter Anne Mette Lund nu jobbet som direktør for Social, Sundhed og Arbejdsmarkedsområdet ud. Hun skal i stedet være Velfærdsdirektør i Vejle Kommune. Det skriver Lemvig Kommune i en pressemeddelelse. Anne Mette Lund har haft flere ledende stillinger i Lemvig Kommune med ansvar for arbejdsmarkedsområdet, social- og sundhedsområdet, herunder ældre og handicap og psykiatri. Kommunaldirektør i Lemvig Kommune Lars Keld Hansen peger på, at Anne Mette Lund har løftet opgaven til...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind