Krigen i Ukraine: Psykiatrifonden tilbyder rådgivning på engelsk Psykiatrifonden tilbyder nu gratis, fortrolig rådgivning på engelsk. Initiativet skal særligt hjælpe mennesker, der er psykisk påvirkede af situationen i Ukraine. Det kan være herboende ukrainere, russere og nyankomne ukrainske flygtninge, men tilbuddet gælder alle, der foretrækker at tale med en rådgiver på engelsk frem for på dansk.

Krigen i Ukraine har fået Psykiatrifonden til at tilbyde gratis og fortrolig rådgivning på engelsk. Tilbuddet er særligt rettede mod dem, der bliver påvirkede af krigen, som nyankomne, ukrainske flygtninge, herboende ukrainere og russere. Psykiatrifonden har knap to håndfulde rådgivere, man kan tale engelsk med, hvis man ringer til Psykiatrifondens rådgivning. Bente R. er én af dem, hun er pensioneret lærer med mange års erfaring med hjælp og rehabilitering til mennesker med angst, depression og OCD, og hun har også...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind