Kommuner skal stjæle med arme og ben At finde og dele de bedste velfærdsløsninger er en daglig udfordring i kommunerne. Derfor lancerer Center for Offentlig Innovation nu et projekt, der skal vise, hvordan kommunerne bedst kopierer hinandens gode idéer.

Med 98 kommuner, der er forskelligt opbygget rent organisatorisk, er det ofte en udfordring at planke de gode idéer fra naboerne – for hvor finder man idéerne, og hvordan kan de implementeres i en organisation, der er skruet anderledes sammen? Det er nogle af de områder, et nyt projekt i regi af Center for Offentlig Innovation skal kortlægge. I samarbejde med 11 kommuner, der er en del af Business Region Aarhus vil centret undersøge, hvordan man går til arbejdet, hvis...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.