Kommuner kan søge om tilskud til forsøg med frit madvalg Sundhedsstyrelsen afsætter 22,6 mio. kr. til forsøg på at skabe brugervenlige fritvalgsbeviser på madservice.

Sundhedsstyrelsen åbner for ansøgninger fra kommuner, der ønsker at være med i en forsøgsordning, der skal give ældre bedre mulighed for selv at vælge mad. Kommunerne – eventuelt i samarbejde med private leverandører – søge om at være med i en forsøgsordning for at styrke det frie valg af mad indenfor ældreplejen. Forsøgsordningen har til formål at undersøge, hvordan fritvalgsbeviser på madservice indrettes så brugervenligt som muligt og dermed understøtte borgernes frie valg. Det skriver Sundhedsstyrelsen. »Kommunerne kan bruge forsøgsordningen til at...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.