Kommuner kan – men skal ikke – tilbyde socialpædagogisk støtte under ferie Et spørgsmål fra medlem af foreningen af kommunale social-, sundheds- og arbejdsmarkedschefer Kate Bøgh har fået Social- og Indenrigsministeriet til at præcisere kommunernes forpligtelser, når det kommer til at yde socialpædagogisk støtte til borgere under ferie.

»Kommunerne kan vælge at lade fx kortere ferieophold indgå som en del af serviceniveauet, og at den enkelte borger kan have ret til socialpædagogisk støtte på baggrund af en konkret og individuel vurdering af borgerens behov herfor.« Sådan skriver Social- og Indenrigsministeriet i et svar til Kate Bøgh, medlem af foreningen af kommunale social-, sundheds- og arbejdsmarkedschefer i Danmark og Social – og Sundhedsdirektør i Favrskov Kommune, der i et brev til ministeriet har bedt om at få præciseret, hvordan...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.