Kommune hjemtager omstridt plejeopgave En strid om kameraer i en borgers hjem fik Kolding Kommune til at overlade plejen af borgeren til en privat virksomhed. Nu skal kommunens plejepersonale tilbage på opgaven.

Kolding Kommune vil spare en halv million kroner ved at hjemtage pleje af en ældre borger. Borgeren har fået pleje af en privat virksomhed, fordi kommunens medarbejdere nægtede at komme i hjemmet på grund af videoovervågning. Men nu har kommunen fundet et hold medarbejdere, som godt vil arbejde under de betingelser, skriver Fredericia Dagblad. Borgerens mand satte videokameraer op, fordi han ville dokumentere, at hans hustru, der er halvsidigt lammet, ikke fik den rette pleje.  Kolding Kommune kan ikke forlange,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.