Kolding søger chefer til sundhedsområdet Designskolebyen i Sønderjylland søger både en senior- og sundhedschef og en sundhedsdriftschef. Visioner, erfaring og stor faglig indsigt er blandt kravene til de kandidater, der kunne tænke sig en arbejdsmæssig fremtid i Kolding.

I Kolding ligger der en designskole, og det er nok den institution, som byen er mest kendt for. Også internt har designskolen stor betydning, for hele designtankegangen har faktisk inspireret den strategi, som velfærdsområdet i kommunen har arbejdet efter siden 2012. Nu søger kommunen en senior- og sundhedschef samt en sundhedsdriftschef, der skal være med til at sammensmelte ældre- og sundhedsområdet. De to nye chefer skal tage udgangspunkt i den designbårne strategi, der indebærer et decideret systemskifte: »Kolding Kommune har siden...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.