Jette Lorenzen ny social- og sundhedsdirektør i Odder Odder Byråd har torsdag ansat Jette Lorenzen som direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse.

Jette Lorenzen er fra 1. april udnævnt til direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse i Odder Kommune. Hun kommer fra en stilling som arbejdsmarkedschef i Viborg Kommune, og tidligere har hun været socialchef i Møldrup Kommune og afdelingsleder, Silkeborg Kommunes Social- og sundhedsafdeling. Jette Lorenzen har taget lederuddannelser både i Silkeborg og Viborg Kommuner samt en uddannelse i offentlig ledelse på Danmarks Forvaltningshøjskole. Hun har gennem årene haft en række tillidsposter, bl.a. har hun i næsten 20 år rådgivet KL om problemstillinger inden for arbejdsmarkedsområdet....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind