Jammerbugt søger sundhedschef, der kan ‘levere mere for mindre’ Den nordjyske kommune sælger sig selv på et ualmindelig positivt politisk samarbejdsklima, og leder efter en sundhedschef, der kan styr og udvikle samtidig.

Nord for Limfjorden i Nordjylland finder man Jammerbugt Kommune, hvor knap 40.000 borgere bor i byer som Aabybro, Brovst og Fjerritslev. Til at sørge for deres sundhed sørger kommunen nu en social- og sundhedschef, der magter at stå for både drift og udvikling. Kommunen lokker med et »et ualmindeligt positivt politisk samarbejdsklima«, og at der er stor gensidig tillid mellem politikere og administration. Den nye chef kommer til at præsidere over Ældreafdelingen, Handicap & Psykiatri, Sundhedsafdelingen og en fælles myndighedsafdeling. Den tværgående...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind