Horsens dedikerer en uge til unge mænds sundhed Unge mænd har dobbelt så høj dødelighed som unge kvinder. Det forsøger Horsens Kommune at imødekomme ved at sætte fokus på unge mænds sundhed. Initiativet er en del af den internationale ‘Mens Health Week’.

Fra 8.-14. juni 2015 sætter hele verden fokus på mænds sundhed, når den årligt tilbagevendende Mens Health Week løber af stablen. I Horsens Kommune markerer man ugen ved at sætte særligt fokus på unge mænds sundhed, skriver Horsens Kommune i en pressemeddelelse. Kommunen samarbejder bl.a. med ungdomsuddannelserne i lokalområdet, og sætter også fokus på de unge mænd og deres sundhed til forskellige arrangementer, bl.a. ved det store lokale LRØ Dyrskue. I Horsens handler det i 2015 især om mental sundhed,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind